Generalist
IAAS
Networking & Infrastructure
Productivity
Public Cloud
Security
SOC Services
Specialist

SCCT

SCCT maakt de Microsoft Cloud waardevol voor haar klanten. Onze diepgaande kennis en enorme ervaring maakt dat we ieder vraagstuk op de beste manier kunnen beantwoorden.

Lees meer

Fundaments

Dé vrijdenkende expert in Clouds. Het platform van Fundaments wordt onder andere gebruikt door een groot aantal IT-dienstverleners die hiermee snel en schaalbaar hun klanten voorzien van hoogwaardige Cloud resources.

Lees meer
Exite collectie | Interstellar

Exite

Exite maakt impact op de wereld van morgen met de slimme inzet van ICT voor het grotere MKB; van moderne ICT-infrastructuur en werkplekken tot slimme business apps en data-insights.

Lees meer
DataExperts collectie | Interstellar

DataExpert

Uw partner in de strijd tegen misdaad, fraude en (cyber) criminaliteit. DataExpert is de kennis- en technologiepartner op het gebied van cybercriminaliteit en databeveiliging.

Lees meer
CSN collectie | Interstellar

CSN

Samen bouwen aan de ICT van morgen! Slimme IT-diensten, ervaren consultants en robuuste technologie. Dat is wat CSN levert aan middelgrote en grote bedrijven in Nederland.

Lees meer
Solimas collectie | Interstellar

Solimas

Solimas werkt aan het beheer van de ICT voor honderden klanten. Onze gebundelde kennis, ervaring en slagkracht stelt ons in staat om complexe ICT-vraagstukken aan te pakken.

Lees meer
Pinewood collectie | Interstellar

Pinewood

Pinewood draagt bij aan een veiliger digitaal Nederland. Dankzij specialistische kennis en een analytische aanpak van technische vraagstukken, heeft Pinewood een zeer sterke naam verworven.

Lees meer

DataByte

DataByte is al meer dan 30 jaar de vertrouwde ICT-adviseur die dicht bij haar klanten staat. Persoonlijk contact, praktische oplossingen en een heldere aanpak staan daarbij centraal.

Lees meer
8 Merken
13 Vestigingen
1900+ Klanten
525+ FTE
115M+ Omzet
Hullenbergweg 2501101 BV Amsterdam+31 85 0068 310
EN NLD