2017

Quadrum Capital legt het "Fundament" voor Interstellar, door te investeren in Fundaments, een landelijk opererende, snelgroeiende en innovatieve IAAS & PAAS specialist uit Enschede.

2019

Quadrum Capital investeert in Exite ICT uit Enschede, een Managed Service Provider die afgesplitst wordt van de softwareontwikkelaar Sigmax. Met Exite ICT creëren we een dominantie positie in Overijssel.

Quadrum Capital investeert in DataExpert uit Veenendaal, een security specialist op het gebied van Forensics en Analytics. Hiermee leggen we de basis voor een bredere security propositie binnen Interstellar.

2020

Quadrum Capital investeert in CSN Groep, een infrastructuur en VDI specialist uit Leusden, waarmee we een stevige basis leggen voor complexe infrastructuren en high performance computing.

Oprichting van Interstellar medio 2020. Investeringen en overnames in ICT bedrijven worden vanaf dan geïnitieerd door Interstellar, gesteund door Quadrum Capital.

2021

Interstellar investeert in Solimas, een Managed Service Provider gericht op werkplekken, netwerken, hybride cloud en security met vestigingen en Amsterdam, Barneveld, Den Bosch en Den Haag.

Interstellar investeert in PineWood, een security integrator uit Delft. PineWood is als een van de laatste onafhankelijke en volledig Nederlandse security specialisten een welkome aanvulling om als specialist de security propositie van de Managed Service Providers te versterken, maar ook om samen met DataExpert een volledige invulling te kunnen geven aan de cruciale Incident Response dienstverlening.

Per 27 januari zijn alle ondernemingen in deze collectie samengevoegd onder Interstellar. Alle ondernemingen blijven autonoom actief onder hun eigen identiteit.

2021

Interstellar neemt DataByte over, een toonaangevende Managed Service Provider in Zuid West-Nederland, met vestigingen in Steenbergen en Berkel en Rodenrijs

8 Merken
13 Vestigingen
1900+ Klanten
525+ FTE
115M+ Omzet
Hullenbergweg 2501101 BV Amsterdam+31 85 0068 310
EN NLD