Christie Eijkelkamp(1974)

Christie is COO bij INTERSTELLAR en is verantwoordelijk voor de operationele bedrijfsvoering, het (door) ontwikkelen van visie en strategieën, procesverbetering en procesexcellentie.

Christie heeft meer dan 27 jaar (internationale) ervaring op het gebied van sales, IT, e-business, supply chain, klantenservice en logistiek. Ze werkte bijna twintig jaar voor Moduslink, een wereldwijde speler op het gebied van (BPO) supply chain en e-commerce-diensten.

In 2013 maakte zij de overstap naar de Nederlandse scale up Switch IT Solutions, onderdeel van de Vincere Groep, om de organisatie verder te professionaliseren en transformeren ter voorbereiding op de integratie van het landelijke IT Platform en de organisatie.

Christie gebruikt haar operationele ervaring om innovatieve oplossingen te bieden aan bedrijven, variërend van kleine en grootschalige startende bedrijven tot beursgenoteerde wereldwijde ondernemingen. Ze formuleert graag resultaatgerichte doelstellingen voor álle stakeholders om in een markt waar de klantbehoefte continu verandert, de klanttevredenheid en medewerkersbetrokkenheid te maximaliseren.

Christie is inmiddels weer geland in haar geboorteplaats in Twente. Ze komt uit een handelsgezin, waardoor het ondernemen haar met de paplepel is ingegeven.

Delftechpark 35 2628 XJ Delft +31 85 0068 310
EN NL