David Schaap(1974)

David is CTO van Interstellar en is verantwoordelijk voor de strategische fit in de buy and build strategie, hij faciliteert belangrijke innovaties bij de ondernemingen, co├Ârdineert het strategische partnerlandschap en coacht de ondernemingen bij hun portfoliomanagement.

In 2019 heeft David zich verbonden met Quadrum Capital om Fundaments strategisch te ondersteunen, de outsourcing van het Datacenter van Exite ICT te begeleiden en om invulling te geven aan de investeringsstrategie van de IT-bedrijven binnen de Quadrum fondsen. In de zomer van dat jaar stond hij aan de basis van de geboorte van Interstellar.

David is meer dan 20 jaar actief in de IT-markt en heeft ruim 10 jaar ervaring als technisch directeur bij verschillende IT-dienstverleners waaronder CSN. Als IT-ondernemer is hij onder meer actief geweest op het gebied van softwareontwikkeling en IT-security.

Personal

David is opgegroeid in Scheveningen, is getrouwd en woont samen met zijn vrouw en twee dochters in Enschede. Als zoon van een hardwerkende aannemer houdt hij van bouwen en klussen. Ook is hij regelmatig hardlopend te vinden in de mooie buitengebieden rondom de stad. David leest graag, is een liefhebber van klassieke- en jazzmuziek en is fan van Engelse crime series.

Hullenbergweg 2501101 BV Amsterdam+31 85 0068 310
EN NL