David Schaap(1974)

David is CTO van INTERSTELLAR en verantwoordelijk voor de strategische fit in de buy- and-build-strategie. Hij faciliteert belangrijke innovaties bij de ondernemingen, co├Ârdineert het strategische partnerlandschap en coacht de ondernemingen bij hun portfoliomanagement.

David is meer dan twintig jaar actief in de IT-markt en heeft ruim tien jaar ervaring als technisch directeur bij verschillende IT-dienstverleners waaronder CSN. In 2019 heeft David zich verbonden aan Quadrum Capital om Fundaments strategisch te ondersteunen, de outsourcing van het datacenter van Exite ICT te begeleiden en om invulling te geven aan de investeringsstrategie van de IT-bedrijven binnen de Quadrum fondsen. In de zomer van dat jaar stond hij aan de basis van de geboorte van INTERSTELLAR.

David woont samen met zijn vrouw en twee dochters in Enschede. Als zoon van een hardwerkende aannemer houdt hij van bouwen en klussen. Ook is hij regelmatig hardlopend te vinden in de mooie buitengebieden rondom de stad. David leest graag, is een liefhebber van klassieke- en jazzmuziek en is fan van Engelse crime series.

Delftechpark 35 2628 XJ Delft +31 85 0068 310
EN NL