Maarten van Montfoort(1976)

Maarten is CEO van INTERSTELLAR en beschikt over de unieke combinatie van ondernemerschap en bestuurlijke ervaring. Met veel ambitie en passie vertegenwoordigt hij INTERSTELLAR en is hij verantwoordelijk voor de verbinding tussen de ondernemingen.

Na de Haarlem Business School is hij eind jaren negentig bij toeval in de IT terechtgekomen. Hier is hij nu ruim twintig jaar actief en heeft hij meerdere groeiondernemingen opgericht, gekocht en ook weer verkocht. In 2013 verkocht hij Agile Software aan COMPAREX en nam hij vervolgens enkele jaren als Vice President plaats in de internationale executive board. Daarna heeft hij binnen enkele jaren met Solimas een middelgrote IT-dienstverlener in de markt gezet. Hij is daarnaast nog actief als mentor bij het scale-up platform GoFastForward en lid van enkele Raden van Advies bij technologiebedrijven.

Maarten is getrouwd, heeft twee kinderen, een hond en woont in Noordwijk. Hij begint zijn dag vaak om 07.00u in de sportschool of met een hardloopronde in de duinen. Maarten heeft een grote voorliefde voor house en techno en is een niet onverdienstelijke DJ.

Delftechpark 35 2628 XJ Delft +31 85 0068 310
EN NL