Maarten van Montfoort(1976)

Maarten is CEO van Interstellar en beschikt over een unieke combinatie van ondernemerschap en bestuurlijke ervaring. Met veel ambitie en passie vertegenwoordigt hij Interstellar en is hij verantwoordelijk voor de verbinding tussen de ondernemingen.

Hij is ruim 20 jaar actief in de ICT Sector. Als succesvolle ICT-ondernemer heeft hij meerdere groeiondernemingen gestart, gekocht en ook weer verkocht. In 2013 heeft hij Agile Software verkocht aan COMPAREX en vervolgens enkele jaren in de internationale executive board gezeten als Vice President. Sinds 2017 is hij weer actief als ondernemer/investeerder en heeft binnen enkele jaren met Solimas een middelgrote ICT-dienstverlener in de markt gezet. Hij is daarnaast nog actief als mentor bij het scale-up platform GoFastForward en lid van enkele Raden van Advies bij technologiebedrijven.

Personal

Maarten is getrouwd, heeft twee kinderen, een hond en woont in Noordwijk. Hij is opgegroeid in een klein dorpje in het Groene Hart en al van jongs af werkzaam in de ‘commercie’ bij de lokale melkboer op de markt en later als keukenverkoper. Na de Haarlem Business School is hij eind jaren negentig bij toeval in de ICT terecht gekomen. In een veeleisende baan is gezondheid super belangrijk. De dag begint dan ook vaak om 07.00u in de sportschool of met een hardloopronde in de duinen. Daarnaast heeft Maarten een grote voorliefde voor house en techno en is hij een niet onverdienstelijke DJ.

Hullenbergweg 2501101 BV Amsterdam+31 85 0068 310
EN NL