Niels Batstra(1972)

Niels is CFO bij INTERSTELLAR en brengt op speelse wijze structuur in de organisatie aan. Door zijn geordende manier van denken zorgt hij voor de nodige slagvaardigheid, zodat INTERSTELLAR schaalbaar wordt en goed op marktomstandigheden kan inspelen.

Niels werkte voorheen op interimbasis zestien jaar lang in verschillende rollen, waaronder als CFO. En hij betrad diverse projectmanagementrollen op het gebied van transformatie en IT-implementaties. Hij zorgde bij Interxion, later overgenomen door Digital Realty, bijvoorbeeld voor de standaardisatie van de financiƫle Europese werkprocessen voor twaalf landen. Daar creƫerde hij ook een nieuw operating model als basis voor de implementatie van een nieuw ERP-pakket. Bij Dept. werd hij betrokken bij de buy-and-build strategie en de integratie van de gekochte ondernemingen.

Niels woont met zijn man in Den Haag en is regelmatig in de sportschool te vinden om zijn conditie op peil te houden. Hij is een liefhebber van culturele evenementen zoals een bezoek aan het Nederlands Dans Theater, een bezoek aan De Parade, of het bijwonen van een festival zoals Rock Werchter. Maar ook is hij een buitenmens met een grote liefde voor de ruige natuur van Noorwegen.

Delftechpark 35 2628 XJ Delft +31 85 0068 310
EN NL