Remy Cuny(1976)

Als CFO is Remy bij Interstellar onder meer verantwoordelijk voor de financiële en business performance rapportage, (groei-)financiering en het optimaliseren van de samenwerking en synergieën binnen de ondernemingen.

Na de overname in 2019 door Quadrum Capital was Remy een drijvende kracht achter de carve-out en verdere verzelfstandiging van Exite ICT. Hiervoor heeft Remy meer dan 20 jaar ervaring opgedaan bij High Tech ondernemingen in Nederland, Duitsland, UK, USA en India. Hij ondersteunde deze ondernemingen in hun Start-up & Scale-up, Carve-Out en Buy & Build plannen. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor het opzetten en coachen van Finance, IT en Business Improvement teams, leidinggegeven aan integratie en operational excellence programma’s en heeft hij gewerkt aan cross-border treasury & corporate finance vraagstukken.

Personal

Remy is opgegroeid onder de rook van Pernis, maar woont nu in het iets meer natuurrijke Twente. Hij is getrouwd, heeft 2 dochters en een Duitse Staande Korthaar. Als hij niet werkt, de hond uitlaat of de paardenstallen uitmest is hij regelmatig in de keuken of bij de BBQ te vinden om in zijn favoriete Hawaii shirt comfort food te bereiden. Gitaar spelen doet hij graag en hij is dan ook een liefhebber van country, blues en rockmuziek.

Hullenbergweg 2501101 BV Amsterdam+31 85 0068 310
EN NL