INTERSTELLAR AT MICROSOFT IGNITE

INTERSTELLAR is een unieke collectie van sterke en ambitieuze IT-ondernemingen. Met elkaar zijn we in staat om onze klanten optimaal te begeleiden en ondersteunen in hun digitale reis. De combinatie van generalistische IT-dienstverleners met regionale footprint en landelijk opererende specialisten, zorgt ervoor dat we voor elke klant steeds weer de best mogelijke oplossing realiseren.

Onze missie? De meest relevante IT-dienstverlener van Nederland worden. Dit klinkt ambitieus en dat is het ook, maar met de kracht van onze collectie geloven we dat dit mogelijk is. Om deze missie te laten slagen zijn ambitie en daadkracht een absolute voorwaarde. Dit doen we natuurlijk niet alleen, maar met al onze ondernemingen, collega’s en natuurlijk met onze klanten. Want uiteindelijk bepalen zij of de missie geslaagd is.

De digitale reis van onze klanten staat centraal, wat vraagt om constante kwaliteit, beveiliging, innovatie en adoptie. Elke reis is anders en de markt is voortdurend in beweging. De ondernemingen binnen INTERSTELLAR zijn bij uitstek geschikt om klanten hierin te begeleiden en daadwerkelijk van A naar B te brengen. Wij zijn relevant als de klant relevant blijft. Dat betekent dat we ons continu moeten blijven ontwikkelen.

Wij brengen generalistische IT-dienstverleners bij elkaar en versterken ze met kennis van specialistische topondernemingen, onder andere op het gebied van productivity, infrastructure en security. Daarin specialiseren we ons in de sectoren Manufacturing, Healthcare, Business Services, Public Sector en Wholesale Trade.

 

 

Delftechpark 35 2628 XJ Delft +31 85 0068 310
EN NL