Onze missie

‘Wij worden de meest relevante IT-dienstverlener van Nederland.’

We zijn op een missie en om die te laten slagen zijn ambitie en bravoure een absolute voorwaarde. Dit doen we natuurlijk niet alleen, maar met al onze ondernemingen, collega’s en natuurlijk met onze klanten. Want uiteindelijk bepalen zij of de missie geslaagd is.

De reis van klanten naar een digital enterprise staat voor ons centraal. Hun digitalisering vraagt om constante kwaliteit, beveiliging, innovatie en adoptie. Elke reis is anders en de markt blijft voortdurend in beweging.

De ondernemingen binnen INTERSTELLAR zijn bij uitstek geschikt om klanten hierin te begeleiden en daadwerkelijk van A naar B te brengen. Wij zijn relevant als de klant relevant blijft. Dat betekent dat we ons continu moeten blijven ontwikkelen.

Daarom hebben wij voor een uniek model gekozen. Wij brengen generalistische IT-dienstverleners bij elkaar en versterken ze met kennis van specialistische topondernemingen, onder andere op het gebied van cloud en security. Samen vormen ze waardevolle collecties.

Wij gebruiken de term ‘collectie’ heel bewust. Alle deelnemingen binnen INTERSTELLAR zijn opzichzelfstaande, waardevolle ondernemingen met een eigen kwaliteit en cultuur. Door ze in de INTERSTELLAR-collectie te verbinden, komen de kwaliteiten in vele combinaties nóg beter tot hun recht. Hierdoor kunnen we altijd de oplossing bieden die precies voldoet aan de behoefte van de klant.

Kortom, we zijn op een missie: ‘Wij worden de meest relevante IT-dienstverlener van Nederland.’

Fasten your seatbelt, want het wordt een geweldige reis!

Delftechpark 35 2628 XJ Delft +31 85 0068 310
EN NL